Ιστορικό

Από το 1930, το ονομά Λαζαρίδης εμφανίζεται δυναμικά στην αγορά κατασκευής σκηνικών στην Ελλάδα, ενώ η είσοδός μας στον κόσμο του κινηματογράφου ξεκινάει το 1958. Από το 1973, έχουμε συνεργαστεί με τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έγινε η απαρχή μιας συνεργασίας με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Προσφάτως, είχαμε την ευκαίρια να συνεργαστόυμε με την εταιρεία Jack Morton Public Events, η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή της τελετής έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Παράλληλα με διάφορες επιμέρους κατασκευές που πραγματοποιήσαμε για την τελετή έναρξης, είχαμε αναλάβει την ευθύνη της δημιουργίας του κεντρικού πατώματος πάνω στο οποίο έγινε η τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η επιχείρησή μας στεγάζεται σε ένα χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Στο στούντιό μας, έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε και να συναρμολογούμε όλα τα μέρη του σκηνικού μιας παραγωγής, πρωτού αυτά να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν στο θέατρο. Αυτός είναι ένας απο τους πιο σημαντικούς λόγους, για τον οποίο έλληνες και ξένοι σκηνογράφοι μας εμπιστεύονται την «υλοποίηση» των δικών τους ιδεών. Μερικοί απο αυτούς είναι: ο κος Ν. Πετρόπουλος, ο κος Ν. Γεωργιάδης, ο κος Δ. Ζαρίφης, ο κος Γ. Πάτζας, ο κος Π. Δεσύλλας, ο κος Γ. Παντελιδάκης, ο κος U. Beltzner, ο κος R. Don, ο κος R. Wilson, ο κος G. Hariton και η κα V. Bara.

Λαμβάνοντας υπόψη την 75χρονη εμπειρία μας, η οποία πηγάζει απο την συμεττοχή μας σε περισσότερες απο 800 παραγωγές, το εξειδικευμένο μας προσωπικό χειρίζεται όλες τις κατασκευές (μικρές ή μεγάλες) με αφοσίωση, ευελιξία, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και προσοχή στην λεπτομέρεια. Συνεπώς, έχουμε την ικανότητα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα εντός χρονοδιαγραμμάτων και οικονομικών προυπολογισμών. Εξάλλου, ο βασικός στόχος του Στούντιο Σκηνικών Λαζαρίδης είναι η δημιουργία πιστών και ικανοποιημένων πελατών.

"Πραγματοποιώντας το Όραμά σας"