Υπηρεσίες

  1. Αρχιτεκτονικές Συμβουλές: Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με νέες μεθόδους κατασκευής, ανακαινήσεων και τοποθέτησης.


  2. Παραδοσιακή Κατασκευή Σκηνικών: από αλουμίνιο, σίδερο, μασίφ ξύλο, κόντρα πλακέ, laminates, πλαστικό, Plexiglas, φελιζόλ και vakum. Στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρκόπουλο υπάρχουν τρίων ειδών ειδικότητες, το τμήμα της ξυλουργικής, της μεταλουργίας, και τέλος το τμήμα βαφής των σκηνικών. Το Στούντιο Σκηνικών Λαζαρίδης είναι εξοπλησμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία (σταθερά και φορητά) για οποιαδήποτε κατασκευή απαιτηθεί. Συνεπώς είμαστε σε θέση όχι μόνο να κατασκευάσουμε ένα σκηνικό, αλλά και να το συναρμολογήσουμε ολόκληρο στο χώρο μας, πρωτού μεταφερθεί στον δικό σας.


  3. Μακέτες και Φόντο Ζωγραφικής: Η δημιουργία μακέτας και η ζωγραφική φόντου από πανί είναι άλλες δυο υπηρεσίες οι οποίες μπορούν να προσφερθούν από την εταιρεία μας, ούτος ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού σκηνογράφου.


  4. Τεχνική Επίβλεψη, Τοποθέτηση, και Μεταφορά: είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρεία μας, ακόμα και αν το σκηνικό, που θα χρησιμοποιήσετε για την παραγωγή σας, είναι ήδη κατασκευασμένο ή αποθηκευμένο.


  5. Αριστη Διαχείρηση των Παραγωγών: η οποία εξασφαλίζει την ποιότητα κατασκευής, εντός χρονικών και οικονομικών προγραμματισμών. Συνεπώς μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις καλλιτεχνικές, τεχνικές, οικονομικές και χρονικές απαιτήσεις των παραγωγών που αναλαμβάνουμε.


  6. Πολύετη Εμπειρία: πάνω σε εγχώριες και διεθνείς παραγωγές πολλών εκατομμυρίων, όπως η όπερα "Cavalleria Rusticana" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι "Τελετές Έναρξης και Λήξης" των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, και ο διαγωνισμός ομορφιάς "2000 Miss Universe" που διεξήχθει στην Κύπρο.